Στο «κόκκινο» τα «Τρίκαλα Β.C».

Έκκληση για οικονομική στήριξη από τον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας Βαγγέλη Φρύδα.

Με δραματικούς τόνους περιεγράφηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Τρικάλων το …παρόν της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων, μιας ομάδας που δεν θα έχει μέλλον αν δεν βρεθούν άμεσα 60.000 ευρώ.

Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Βαγγέλης Φρύδας, είναι πλέον και … μεγαλομέτοχος της ομάδας, καθώς του παραχωρήθηκαν χωρίς οικονομικό αντίτιμο, οι μετοχές των κ.κ.  Ρουσιαμάνη και Κουτσιντά που αποχώρησαν οριστικά από την ομάδα με αποτέλεσμα πλέον ο κ. Φρύδας, από το 10% των μετοχών, να κατέχει το 70% με το υπόλοιπο 30% να το κατέχει ο Δημήτρης Σιαφαρίκας, με τον κ. Φρύδα να επισημαίνει πως «η μεταβίβαση αυτή των μετοχών θα πάρει την τελική έγκριση από την ΕΕΑ».

«Έχουμε πρωτάθλημα σε εξέλιξη και θέλουμε άλλους τρεις μήνες να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος, και επειδή χωρίς χρήματα η ομάδα έχει πρόβλημα επιβίωσης θα πρέπει να πληρωθούν τα συμβόλαια των αθλητών, λειτουργικά έξοδα και μισθοί. Απευθύνω αυτή την στιγμή ένα κάλεσμα, μία πρόσκληση σε οποιονδήποτε αγαπάει την ομάδα ή το μπάσκετ να συνδράμει οικονομικά. 60.000 ευρώ είναι ένα ποσό που απαιτείται άμεσα ώστε η ομάδα να συνεχίσει να υφίσταται», ανέφερε ο κ. Φρύδας και πρόσθεσε «αν μαζευτούν παραπάνω χρήματα  διεκδικούμε την παραμονή μας με πολλές ελπίδες. Η ομάδα βρίσκεται στο τέλος της βαθμολογίας αλλά βάση του προγράμματος αν την κάνουμε αξιόμαχη θα διεκδικήσει και την παραμονή της. Αυτό απαιτεί στήριξη της ομάδας από την πόλη για να εξακολουθήσει να παραμείνει ΄΄ζωντανή΄΄. Δεν θα ήθελα με τίποτα να σταματήσει να αγωνίζεται η ομάδα στην μέση της χρονιάς. Από σήμερα με μολύβι και χαρτί θα δεχτούμε συγκεκριμένες προτάσεις, θα δούμε τι έχουμε καταφέρει και μετά από αυτό το δεσμευτικό ποσό που θα μαζέψουμε με την πίεση του χρόνου να γίνει κάτι άμεσα ώστε να υπάρξει σφυγμός στην ομάδα. Θέλουμε να τον κρατήσουμε, να τον διατηρήσουμε».
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου από την πλευρά του τόνισε: « Η ξεφτιλιζόμαστε ή μένουμε και το παλεύουμε. Πιστεύω ότι ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης έχασε από την ομάδα δεν κέρδισε. Για τον Φρύδα ισχύει αυτό που ειπώθηκε ότι είναι το πιο μεγάλο κορόιδο που μπήκε μπροστά αλλά το έκανε από την αγάπη του για την ομάδα. Αύριο το πρωί αν δεν περπατήσει η κίνηση που κάνουμε  θα πρέπει να βρει λαγούμι να κρυφτεί. Δεν είναι αυτοφωράκιας. Κινήθηκε μία διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών. Πιστεύω ότι κινείται ειλικρινώς μία διαδικασία για να προχωρήσουμε. Θα βοηθήσω όσο μπορώ και προσωπικά και με κάποιους φίλους».

Την βοήθεια προς την ομάδα εξέφρασε ο Δημήτρης Σιαφαρίκας, όπως και Μέλη του Ερασιτέχνη.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή