Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Τελ Αβίβ το νέο …ταξίδι της Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με δικό της περίπτερο σε Διεθνή Έκθεση Τουρισμού
 
Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των Θεσσαλικών τουριστικών προορισμών στο Ισραήλ με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να συμμετέχει με δικό της περίπτερο, ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στην 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «International Mediterranean Tourism Market 2018».

Η έκθεση τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της ανατολικής Μεσογείου και το σημαντικότερο γεγονός για την εισερχόμενη και εξερχόμενη τουριστική βιομηχανία του Ισραήλ που είναι μια νέα, δυναμική και πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά.

Επιπλέον οι απευθείας αεροπορικές συνδέσεις του Τελ Αβίβ με τα αεροδρόμια Σκιάθου και Νέας Αγχιάλου κάνουν εύκολη και άνετη την πρόσβαση στην περιοχή σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλους τους θεσσαλικούς τουριστικούς προορισμούς, τα καταλύματα και τις δραστηριότητες που προσφέρονται στην περιοχή.

Η αποστολή της Θεσσαλίας πλαισιώνονταν από επαγγελματίες οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις επαγγελματικές τους συναντήσεις και να συνάψουν νέες συμφωνίες. Επίσης στη διοργάνωση συμμετείχε με δικό του περίπτερο ο Δήμος Σκιάθου και σε κοινό περίπτερο οι Δήμοι Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας κάνοντας ακόμη πιο έντονο το θεσσαλικό στοιχείο στην έκθεση.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή