Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοχευμένες και με …αιτία οι κινήσεις του Χήρα

Δεν είναι τυχαίες οι επιλογές του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα, όπως είχε επισημάνει και το Trikalanews.gr σε ποιες προεκλογικές συγκεντρώσεις θα δώσει το παρόν.

Μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο κ. Χήρας επεσήμανε πως «δεν θα παραβρεθώ σε καμία κομματική εκδήλωση, αλλά θα ανταποδώσω τις επισκέψεις σε όσους υποψηφίους με τίμησαν στη δική μου εκδήλωση».

Όπως είπε «εγώ σαν επικεφαλής και της αντιπολίτευσης, αλλά και του νέου συνδυασμού που έχει ενεργά στελέχη όλων των παρατάξεων, ξεκαθάρισα ότι εγώ δεν θα παραβρεθώ σε καμία εκδήλωση κανενός κόμματος. Αντιθέτως, θα πάω σε εκδηλώσεις όσων μας τίμησαν με την παρουσία τους στη δική μας εκδήλωση.

Πήγαν πολλά στελέχη μου στον κ. Τσίπρα, και πολύ καλά κάνανε. Οπότε τονίζω ξανά, ότι εγώ πήγα στην εκδήλωση του κ. Χατζηγάκη για να ανταποδώσω την επίσκεψη, όπως και θα πάω στις αντίστοιχες εκδηλώσεις του κ. Σιμορέλη, του κ. Ηλιάδη κλπ. Σε κομματική εκδήλωση όμως δεν θα πάω.

Το δικό μας νέο εγχείρημα δεν αποτελείται μόνο από άτομα δικά μου και του κ. Τσιούτσια. Περιλαμβάνει πολλά νέα άτομα στην πολιτική και επιθυμούν από τώρα να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή