«Στόλισε το Δημαρχείο Σοφάδων»

Ο Δήμος Σοφάδων σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου καλεί όλα τα παιδιά να στολίσουν το δημαρχείο με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και φωτογραφίες τους.

Στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε λόγω πανδημίας όλοι χρειαζόμαστε μια νότα παιδικής αισιοδοξίας, τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Μπορείτε να βοηθήσετε όλοι στον στολισμό του δημαρχείου Σοφάδων, ακλουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Ζωγραφίστε κάτι όμορφο, κάτι που είδατε όταν πήγατε έναν περίπατο στην φύση, όταν βγήκατε για να κάνετε γυμναστική σε κάποιο πάρκο της γειτονιάς σας ή όταν βγάλατε βόλτα το ζωάκι σας και φωτογραφίστε τη ζωγραφιά σας!

Φωτογραφίστε το κατοικίδιο σας με φόντο χριστουγεννιάτικο!

Φτιάξτε ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι για το δημαρχείο Σοφάδων και βγάλτε το φωτογραφία!

Στείλτε με email τις φωτογραφίες των κατασκευών, των ζωγραφιών και των στολιδιών σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] με θέμα: «Στόλισε κι εσύ το δημαρχείο μας».

Τέλος, μην ξεχάσετε να γράψετε και την ταχυδρομική σας διεύθυνση, καθώς όλα τα παιδιά, που θα συμμετέχουν στον στολισμό του δημαρχείου, θα λάβουν μια έκπληξη για τα Χριστούγεννα!©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή