Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στολίστηκε και το γιόρτασε το Κεφαλόβρυσο! (φωτο)

Παρουσία της συντοπίτισσάς τους και νέας αντιπεριφερειάρχη Χρύσας Ντιντή η όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των παιδιών του κατηχητικού και του πολιτιστικού συλλόγου

 

Μία εβδομάδα σχεδόν πριν τα Χριστούγεννα και σε κάθε γωνιά του νομού, τα χωριά φορούν τα καλά τους και γιορτάζουν. Όπως στο Κεφαλόβρυσο, που στολίστηκε και γιόρτασε στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου. Μια γιορτή η οποία περιελάμβανε θεατρικά, ποιήματα, χορούς και κάλαντα από τους μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας αλλά και του Εκπολιτιστικού Συλλογος Φαλωρειας.

Μικροί και μεγάλοι έλαβαν το κέρασμα των διοργανωτών ενώ στην συνέχεια άπαντες μετέβησαν έμπροσθεν του πρώην Δημαρχείου Φαλώρειας (νυν Κοινοτικού Γραφείου) όπου το Δ.Σ. της Τοπικής Κοινότητας είχε διοργανώσει την φωταγώγηση του φυσικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Το “παρών” στις εόρτιες εκδηλώσεις έδωσαν: η εκλεγμένη Αντιπεριφερειάρχης κα. Χρύσα Ντιντή, ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κα. Έφη Λεβέντη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κεφαλοβρύσου κ. Βασίλειος Παπασίμος, ο εκλεγμένος Πρόεδρος Τ.Κ. Κεφαλοβρύσου κ. Γεώργιος Τσιτσούλας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Φωτάδας κ. Στέργιος Κυριάκος Στυλιανη Γκουλιοπουλου  και όλο το συμβούλιο της Κοινότητας Κεφαλοβρύσου.

Της όμορφης τελετής στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού επιμελήθηκαν: ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Σταυροφόρος-Οικονόμος π. Πάτερ Δημήτριος Ζιώγας  και ο Κατηχητής-Λαμπαδάριος του Ιερού Ναού κ. Κωνσταντίνος Μόρφος. Η κα. Ευαγγελία Γρηγορίου επιμελήθηκε το πολύ όμορφο και ουσιώδες πρόγραμμα που παρουσίασε ο Σύλλογος της, με αναφορές στις αλησμόνητες πατρίδες της Καππαδοκίας και στον Μέγα Βασίλειο τον εκ Καισαρείας.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή