Στον αγιασμό στο Ειδικό Σχολείο στις Καρυές, παρευρέθηκε ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε ο κ. Λιούτας, βρισκόμενος με τα παιδιά, τους γονείς και το σύνολο των διδασκόντων του ειδικού νηπιαγωγείου, του ειδικού δημοτικού σχολείου και του εργαστηρίου ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), στις Καρυές στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο τρικαλινός βουλευτής ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και δήλωσε ότι, «είναι τιμή μου, που βρίσκομαι σήμερα εδώ».

Απευθυνόμενος στα παιδιά, ο κ. Λιούτας τους είπε ότι, «το σχολείο σημαίνει γνώση, σημαίνει φίλους, σημαίνει παιχνίδι, σημαίνει αγάπη για το περιβάλλον. Είναι ο δρόμος που μας οδηγεί πάντα σε ένα καλύτερο μέλλον».

Ο τρικαλινός βουλευτής ευχαρίστησε το σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού και των εργαζομένων, ενώ αναφερόμενος προς τους γονείς, τους αποκάλεσε, «πραγματικούς ήρωες της ζωής».

Μετά το τέλος του αγιασμού, ο Θανάσης Λιούτας μίλησε με τους εκπαιδευτικούς, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύθηκε να είναι πάντα στο πλευρό τους, ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που εμποδίζουν την εξέλιξη των παιδιών και δυσχεραίνουν το έργο των εκπαιδευτικών.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή