Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κώστα Ουτρα.

Στη συνάντηση η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα του δήμου Πύλης τα οποία είναι της αρμοδιότητας του αναπληρωτή υπουργού. Ο κ. Μαράβας παρουσίασε στον κ. Πέτσα όλες τις προτάσεις τις οποίες έχει προετοιμάσει ο δήμος και τις δύο μελέτες που αφορούσαν η πρώτη την Βελτίωση – ασφαλτώστρωση οδού από Γέφυρα Παπαχρήστου ως τη θέση Γούλα στο Τ.Δ.Γαρδικίου 800.000 ευρω, και η δεύτερη αφορά ασφαλτώστρωση – συντήρηση οδών στον ορεινό όγκο του δήμου Πύλης 1.900.000 ευρώ.

Η συνάντηση με τον κ. Πέτσα ήταν σε εξαιρετικό κλίμα και ιδιαιτέρως παραγωγική. Ο υπουργός κατανόησε τα προβλήματα του δήμου μας και ειδικότερα την αναγκαιότητα ο δήμος Πύλης να χρηματοδοτηθεί με περισσότερους πόρους. Εξέφρασε, παράλληλα, την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο δήμος Πύλης εμφανίζεται πανέτοιμος, με ώριμες μελέτες, για να απορροφήσει, κονδύλια

Ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας μετά τη συνάντηση ανέφερε ότι, έγινε μια συνάντηση ουσιαστική, αποδοτική και αποτελεσματική. Πρόκειται για έργα υποδομών που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και θα δώσουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα του ορεινού όγκου. Οι κάτοικοι όλων των Κοινοτήτων του ορεινού όγκου θα δουν την όψη των χωριών τους να αλλάζει.
Λύνουμε προβλήματα καθημερινότητας και ασφάλειας.
Κάνουμε πράξη αυτά που είχαμε υποσχεθεί.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε να μελετήσει τις προτάσεις και να τις στηρίξει, επίσης, ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου να επισκεφθεί τον δήμο

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή