Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον ΑΝΤ1 ο Κώστας Σκρέκας με επιχειρήματα για αυτοδύναμη Ν.Δ.

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα σε κεντρικό επίπεδο ο Κώστας Σκρέκας, με συνεντεύξεις στους πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως το απόγευμα της Πέμπτης, όπου συμμετείχε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, απαντώντας στα ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στα θέματα της επικαιρότητας, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε πως «η αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της Ν.Δ. για την επόμενη τετραετία. Η ανθρώπινη ζωή είναι η ύψιστη αξία για εμάς και για αυτό οι πολιτικές μας στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής για τον πολίτη».

Ξεκάθαρος ήταν ο κ. Σκρέκας στο ζήτημα που ανέκυψε με τις δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, υπογραμμίζοντας πως «το πολιτικό σύστημα πρέπει να είναι ενωμένο σα μία γροθιά σε τόσο ευαίσθητα εθνικά θέματα» και πρόσθεσε πως «ο κ. Φίλης υιοθέτησε δυστυχώς θέσεις του τουρκικού προξενείου και στήριξε τις θέσεις του μουσουλμάνου βουλευτή που εκλέγεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο πράξεις του είναι απαράδεκτες όταν αφορούν ευαίσθητα εθνικά ζητήματα».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή