Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας η Κ. Παπακώστα

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Τρικαλινή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, με τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) κ. Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Η Βουλευτής συνεχάρη τον κ.  Μπουρολιά για την πρόσφατη ανάληψη της Αρχηγίας του Γ.Ε.Α, επαίροντας ταυτόχρονα το υψηλού επιπέδου στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας και την σπουδαία  συνεισφορά τους στην πατρίδα, όπως επίσης και την προσήλωσή τους καθημερινά στο καθήκον.

Η κα. Παπακώστα τόνισε πως «Το αδιάλειπτο έργο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, καθώς οι Αεροπόροι της αποτελούν τους άγρυπνους φρουρούς του εναερίου χώρου μας, συνιστούν εγγύηση για την ασφάλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, ειδικά μάλιστα μέσα στις ιδιάζουσες γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές συνθήκες που βιώνουμε.»

Ο Αρχηγός κος. Μπουρολιάς από πλευράς του ενημέρωσε την κα. Παπακώστα, σχετικά με την αναβάθμιση των  υποδομών, ενώ  η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, που αφορούν τόσο τις ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας, όσο και την διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού της.

Κλείνοντας, η Βουλευτής εξέφρασε στον Αρχηγό της Αεροπορίας κο. Μπουρολιά, την ευγνωμοσύνη της, που μέσω της μείζονος συνεισφοράς τους κρατούν την σημαία της υπερηφάνειας και της εθνικής μας ισχύος ψηλά!

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή