Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ με φόντο τη συνεργασία για την πανδημία

Τη συνεργασία εργαζομένων και αιρετών της Αυτοδιοίκησης τον καιρό της πανδημίας, επεσήμαναν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 από τα Τρίκαλα.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε τον κ. Νίκο τράκα στο γραφείο του, καθώς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ επισκέφθηκε την ΠΕ Τρικάλων. Αμφότεροι αναφέρθηκε στη συνεργασία που ενισχύθηκε τον περασμένο Μάρτιο με αφορμή την πανδημία, με τον κ. Παπαστεργίου να αναφέρεται σε «φοβερή δουλειά που έγινε από τον Μάρτιο και μετά από το προσωπικό των Δήμων, με ελάχιστες εξαιρέσεις, τονίζοντας ότι οι πόλεις λειτούργησαν. Ο κ. Τράκας από την πλευρά του αναφέρθηκε στο «στοίχημα», όπως το χαρακτήρισε, επ’ ωφελεία της κοινωνίας.

Εγινε, επίσης, συζήτηση και για ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια των εργαζομένων στον Δήμο Τρικκαίων. Νωρίτερα ο κ. Τράκας και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Γ. Μαγιάκος, είχαν επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του Δήμου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γ. Ζιώγας και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Κωστίκα.

 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή