Στον Δήμαρχο Τρικκαίων το νέο Δ.Σ. των τρικαλινών αστυνομικών

Εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική η επίσκεψη μελών του νέου ΔΣ της Ενωσης Αστυνομιών Υπαλλήλων Τρικάλων στον Δήμαρχο Τρικκαίων.

Ο κ. Παπαστεργίου υποδέχθηκε μέλη του νέου ΔΣ, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές, στο Δημαρχείο Τρικκαίων την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022. Πλην του θετικού πνεύματος και των ευχαριστιών του Δημάρχου για τα ζητήματα συνεργασίας που υπάρχουν, συζητήθηκαν και άλλα θέματα.

Κυριάρχησαν, η καλή πορεία που διαπιστώνεται ως προς τη μεταστέγαση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και η ονοματοδοσία οδών προς τιμή πεσόντων αστυνομικών.

Επίσης, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα συνεργασίας της Δημοτικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και ζητήματα αρμοδιοτήτων, με βασικό γνώμονα και ουσιαστική μέριμνα την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του πολίτη.

Στη συνάντηση μετείχαν, ο πρόεδρος της Ενωσης κ. Γιάννης Αναγνώστου, ο αντιπρόεδρος κ. Αριστοτέλης Σιακαβάρας, ο γενικός γραμματέας κ. Λάμπρος Μητσικός και ο ταμίας κ. Δημήτρης Πλόκας. Επίσης, παραβρέθηκε ο αστυνομικός και τ. αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Ζιώγας, καθώς και ο αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς.

Δήμος Τρικκαίων©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή