Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον εορτασμό του Ι.Ν Πόρτας Παναγιάς ο Θοδωρής Χήρας με τους συνεργάτες του

Με θρησκευτική ευλάβεια και τη δέουσα λαμπρότητα, γιορτάστηκε στην Πύλη χθες Τρίτη 22 Αυγούστου, παρουσία πλήθους πιστών, η “Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου” , όπου το απόγευμα, στον ιστορικό Ιερό Ναό της Πόρτας Παναγιάς τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε ώστε να εκκλησιαστεί και να λάβει τη Χάρη της Παναγίας μας.

Στην συνέχεια, το Χριστεπώνυμο πλήθος συγκεντρώθηκε στον κεντρικό ιστό της Πύλης όπου έγινε πραγματικά το αδιαχώρητο.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θοδωρής Χήρας, παρευρέθηκε στον Μέγα Εσπερινό με πλειάδα συνεργατών του και υποψηφίων στελεχών του.

Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν στον κεντρικό ιστό της Πύλης όπου συνομίλησαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα με καταστηματάρχες, εμπόρους και γενικά με πλήθος κόσμου, ακούγοντας τους προβληματισμούς τους και τις απόψεις τους πάνω σε μια σειρά από σοβαρά θέματα της ευρύτερης περιοχής.

Στο περιθώριο των επισκέψεων ο Θοδωρής Χήρας αντάλλαξε ευχές με το πλήθος και τους επαγγελματίες της περιοχής, ενώ δεσμεύτηκε να αναδείξει και να επιλύσει αυτά που του μεταφέρθηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού εποικοδομητικού διαλόγου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή