Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο οι Τρικαλινοί αστυνομικοί

Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και τον Αναπλ. Ταμία συναντήθηκε με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα.

   Από την πλευρά μας τέθηκαν θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, μεταξύ των οποίων η ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στα Τρίκαλα, η έλλειψη υπηρεσιακών οχημάτων και γενικότερα υλικοτεχνικού εξοπλισμού, η επίσπευση της διαδικασίας και η εξεύρεση οικονομικών πόρων για την ανέγερση κτιρίου που θα μεταστεγάσει το Αστυνομικό Μέγαρο Τρικάλων, θέματα που αφορούν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της Διμοιρίας Υποστήριξης της Δ.Α. Τρικάλων καθώς και άλλα ζητήματα που άπτονται της άμεσης αρμοδιότητας του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος στον οποίο παραδόθηκε και σχετικό υπόμνημα.

Από την πλευρά του ο κ. Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος μας διαβεβαίωσε ότι θα συνδράμει στην επίλυση των ανωτέρω ζητημάτων και άμεσα θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή