Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον πάγκο του Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ο Στέφανος Μπελάγιας

Ο Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Στέφανο Μπελάγια.

Ο Στέφανος επιλέχθηκε για τον επαγγελματισμό και την αγάπη του για το μπάσκετ.

Ο Στέφανος Μπελάγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση και κάτοχος διπλώματος προπονητή Α΄ Κατηγορίας.

Στην πολυετή του πορεία στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης έχει εργαστεί στους εξής συλλόγους:

Νίκη Αμαρουσίου, Δόξα Μητρόπολης, Ένωση Δήμου Μητρόπολης, Τιτάνες Παλαμά, Γ.Σ. Σοφάδων και Ολυμπιακό Καρδίτσας.

Στόχος του συλλόγου μαζί με τον προπονητή είναι η δημιουργία μια αξιόμαχης ομάδας αποτελούμενη από παίκτες της περιοχής και αθλητές από την ακαδημία του συλλόγου.

Μεγάλο βάρος θα δωθεί στη σωστή οργάνωση και λειτουργία των υποδομών, ώστε οι νέοι της περιοχής να μάθουν σωστά το άθλημα, να συμμετέχουν σε επίσημους και φιλικούς αγώνες, όπως και σε πολλές άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.

Σε δηλώσεις, ο Στέφανος Μπελάγιας επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ του συλλόγου για την πρόταση συνεργασίας και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Ο τρόπος σκέψης για την οργάνωση και τη λειτουργία του συλλόγου με βρήκε απόλυτο σύμφωνο γι’ αυτό και δέχτηκα τη συνεργασία.

Γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο το έργο μου, καθώς ο σύλλογος ήταν ανενεργός για 8 περίπου χρόνια, πριν η καινούργια διοίκηση αναλάβει να τον επαναδραστηριοποίησει, όμως δεσμεύομαι να εργαστώ όσο καλύτερα μπορώ, μαζί με τους ανθρώπους της Διοίκησης για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή