Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον 6ο όμιλο οι μικτές ΕΠΣ Τρικάλων

Στις 31 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, το λεγόμενο και πρωτάθλημα των μικτών ΕΠΣ.

Οι ομάδες Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Τρικάλων , τοπθετήθηκαν στον 6ο όμιλο με αντιπάλους τα Γρεβενά, την Καρδίτσα και τη Λάρισα.

Στη 2η Φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου σύνολο 26 ομάδες.

Η ζώνη του Βορρά θα περιλαμβάνει τους 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο και 6ο ομίλους.

Επίσης άνευ αγώνων θα προκριθούν στη 3η Φάση δύο (2) ομάδες από έναν όμιλο που θα προκύψουν στη διαδικασία της κλήρωσης, βάζοντας στην κληρωτίδα και τους 11 ομίλους για να εξαιρεθεί ένας. Οι υπόλοιπες είκοσι
ομάδες (20) θα αγωνιστούν μεταξύ τους μετά από κλήρωση, σε μονούς αγώνες και γηπεδούχες θα είναι οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο τους. Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο τους στην 1 η Φάση δεν θα κληρωθούν να αγωνιστούν με τον δεύτερο του ιδίου ομίλου.

Στην 3η Φάση θα προκριθούν οι δέκα (10) νικήτριες ομάδες από την 2η Φάση και οι έξι (6) ομάδες που προκρίθηκαν άνευ αγώνων. Σύνολο δεκαέξι (16) ομάδες.

Οι δεκαέξι (16) ομάδες που θα προκύψουν στην 3η Φάση, θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες, σε ουδέτερα γήπεδα, μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί, με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς & Νότος), εφόσον αυτό είναι εφικτό, άλλως θα αποφασίσει η αρμόδια Επιτροπή.

Οι οκτώ (8) ομάδες που θα προκύψουν στην 4η Φάση, θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες, σε ουδέτερα γήπεδα, μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί, με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς & Νότος), εφόσον αυτό είναι εφικτό, άλλως θα αποφασίσει η αρμόδια Επιτροπή.

Στην 5η Φάση οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό μορφή τουρνουά. Οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες της 4 ης Φάσης, θα συγκεντρωθούν σε Ε.Π.Σ. η οποία θα οριστεί από την Επιτροπή και θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες, (ημιτελικός & τελικός) κάθε πρωταθλήματος, καθώς και οι αγώνες για την 3η & 4η θέση (μικροί τελικοί) αντίστοιχα.

Για την κατηγορία Κ-14 θα πραγματοποιηθεί ένα τελικό τουρνουά, στο οποίο θα λάβουν μέρος ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα Κ-14 της ένωσης τους.

Στο εν λόγω τουρνουά θα γίνει η τελική προεπιλογή ποδοσφαιριστών για την Εθνική Ομάδα Κ-15. Οι επιλογές που θα γίνονται από τους αρμόδιους προπονητές, θα πρέπει υποχρεωτικά να αποσταλούν στην Ε.Π.Ο.

τουλάχιστον ένα μήνα πριν την ημερομηνία έναρξης του τουρνουά, τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών για να πραγματοποιηθούν οι κλίσεις τους, [ένας (1) κατ ελάχιστο και έξι (6) το ανώτερο από κάθε Ε.Π.Σ.]. Οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο εν λόγω τουρνουά θα ενημερωθούν μέσω των Ε.Π.Σ. στις οποίες ανήκουν, για τις κλήσεις τους.

6.1. Πριν την έναρξη του ανώτερο τουρνουά ένας (1) Διατροφολόγος, ένας (1) Ψυχολόγος καθώς και οι αρμόδιοι προπονητές, θα έχουν υποχρεωτική συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν κληθεί για ανάλογη
ενημέρωση. Η αμοιβή του Διατροφολόγου καθώς και του Ψυχολόγου θα ανέρχεται σε 50 € ο καθένας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή