Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον Α.Ο Τρίκαλα Γιώργος Μπουντόπουλος και Μιχάλης Γιαννίτσης

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μπουντόπουλου.
Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στην Σπάρτη, την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Λεβαδειακό, τον Πανηλειακό, τα Χανιά και την Παναχαϊκή.
Ο Μπουντόπουλος με την ομάδα της Σπάρτης είχε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, σημειώνοντας 7 γκολ.
Επίσης, ανακοινώθηκε η απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Γιαννίτση.
Ο 25χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Σπάρτη, Άρη, Καλλιθέα και Κισσαμικό.
Εντωμεταξύ, υπήρξε ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή, Άγγελο Βέρτζο.
Σε δηλώσεις του ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι «Έμεινα σε μια ομάδα που με ήθελε πιο πολύ από όλους. Με σεβάστηκαν και μου έδειξαν ότι θέλουν να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΑΟ Τρίκαλα. Θα έχουμε μια δυναμική παρουσία με ταπεινότητα και με εμπιστοσύνη σε αυτό που καλούμαστε να κάνουμε. Γίνονται κινήσεις ουσίας με παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και παίκτες που έχουν φιλότιμο αλλά και διψάνε για διακρίσεις. Να έχουμε υγεία , να δώσουμε το 100% και να κάνουμε τον κόσμο και όσους μας πίστεψαν χαρούμενους». 
Με το σύνθημα «Α.Ο Τρίκαλα. Μια παρέα-Μια ομάδα», ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο, 2017-18.  Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας προσαρμόστηκαν στις οικονομικές ανάγκες της εποχής και στόχος της διοίκησης είναι όλοι οι Τρικαλινοί να εξασφαλίσουν την δική τους θέση στο Δημοτικό Στάδιο. 
Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας
• Θύρα 5 (εισιτήρια VIP): 250 ευρώ  
• Θύρα 4 (Σκεπαστή): 100 ευρώ 
• Θύρα 1 (Απέναντι κερκίδα): 70 ευρώ 
Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας (οδού Κατσιμήδου 3, τηλ. Επικοινωνίας 2431302822), καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.
Οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν την δική τους κάρτα διαρκείας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, το ΑΦΜ και τον αριθμό ΑΜΚΑ.
Επί της αρχικής τιμής των εισιτήριων διαρκείας θα ισχύσει έκπτωση της τάξης των 20% για ανέργους (με την επίδειξη βεβαίωσης ανεργίας ΟΑΕΔ), συνταξιούχους, φοιτητές και γυναίκες ενώ μαθητές έως 16 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.  Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για τα ματς του κυπέλλου Ελλάδας. Για την διευκόλυνση των φιλάθλων που το επιθυμούν η εξόφληση του εισιτηρίου διαρκείας θα γίνεται σε 2 δόσεις. Η 1η  δόση με την κράτηση και η 2η  με την παραλαβή της κάρτας.
Στις Θύρες VIP και 4 (σκεπαστή) οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν κράτηση συγκεκριμένης ονομαστικής θέσης. Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη ταυτότητας και του εισιτηρίου διαρκείας καθώς για πρώτη φορά θα διεξάγεται στις θύρες ηλεκτρονικός έλεγχος.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή