Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον Δήμο Πύλης ο Χρήστος Σπίρτζης

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στις  πληγείσες περιοχές  Πιαλείας –Φιλύρας και Ροπωτού.
 
 Επίσκεψη πραγματοποίησε στον Δήμο Πύλης, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπρίντζης, συνοδευόμενος από Μηχανικούς του Υπουργείου του με Επικεφαλής τον Προϊστάμενο Ιωάννη Αβραμόπουλο.

Αρχικά μετέβησαν στην πρόσφατα πληγείσα περιοχή της Πιαλείας για να δουν  από κοντά τα κατολισθητικά φαινόμενα.
Εκεί τους υποδέχτηκαν οι Βουλευτές  Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος και Παναγιώτα Δριτσέλη, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας  ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πιαλείας Νίκος Λεμονάς  ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης  και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στην πληγείσα περιοχή.

Νωρίτερα, οι Μηχανικοί του Υπουργείου επισκέφθηκαν την περιοχή κάνοντας αυτοψία με σκοπό να βγάλουν σχετικό πόρισμα για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Για τα άλλα 4 σπίτια που δεν έχουν υποστεί ζημιές θα αποφασίσει το ΙΓΜΕ μετά από την παρέλευση  6μήνου και κατά πόσο το φαινόμενο της κατολίσθησης έχει σταματήσει ή είναι σε εξέλιξη.

Κατόπιν ο Υπουργός μετέβη στην Φιλύρα όπου είδε και εκεί ένα μικρό κατολισθητικό φαινόμενο στην περιοχή του «Προφήτη Ηλία».
Τελευταίος σταθμός του Υπουργού ήταν το Ροπωτό όπου και εκεί ενημερώθηκε για τα κατολισθητικά  φαινόμενα που σημειώθηκαν πριν από χρόνια.

Ο Υπουργός κ. Σπρίντζης υποσχέθηκε να συνεργαστεί με τους συναρμόδιους Υπουργούς κ.κ. Σταθάκη και Σκουρλέτη για να προβούν όλοι μαζί στις κατάλληλες ενέργειες για άμεση αποκατάσταση των πληγέντων στις παραπάνω περιοχές.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή