Στον Κόζιακα Τρικαλινοί Αστυνομικοί

Με μεγάλη επιτυχία το Koziakas Mountain Challenge από την ΙΡΑ Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου με μεγάλη επιτυχία η ορειβατική περιήγηση στο όρος «Κόζιακα», που διοργάνωσε η Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (IPA).

Με μεγάλη συμμετοχή των μελών- οικογενειών μας- φίλων της Ι.Ρ.Α., διανύθηκε μια απόσταση συνολικά 16 χιλιομέτρων περίπου, μέσα από χαραγμένα ορειβατικά μονοπάτια στο δάσος του Περτουλιου και δασικούς δρόμους της Ελάτης.

Ξεκινήσαμε με μισθωμένο λεωφορείο από την έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων με προορισμό το Χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου. Από εκεί διανύοντας μια απόσταση 4.500 μ. πεζοπορίας, φθάσαμε στο καταφύγιο «Κόζιακα» σε υψόμετρο 1738μ. Έπειτα από μια ολιγόλεπτη στάση, η πολυπληθείς ομάδα μας ξεκίνησε για την Κορυφή «Αστραπή» (Κορυφή Χατζηπέτρου), με υψόμετρο 1901 μ.

Η θέα φυσικά από την κορυφή ήταν πανοραμική. Αγναντέψαμε το μεγαλύτερο κομμάτι του Θεσσαλικού κάμπου, τη Λίμνη Πλαστήρα, τα βουνά του Ασπροποτάμου, τα βουνά των Αγράφων, υπογράψαμε στο τετράδιο που βρήκαμε μέσα στο μεταλλικό κουτί και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής.

Επιστρέψαμε στο καταφύγιο «ΚΟΖΙΑΚΑΣ» και στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα- μπάρμπεκιου με προσφορά ποτών- αναψυκτικών. Το απόγευμα αναχωρήσαμε από άλλο δασικό μονοπάτι για την Ελάτη, διανύοντας μια απόσταση 9500μ. μέσα στο δάσος.

Σαν Τοπική Διοίκηση Τρικάλων, νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση και μεγάλη χαρά που το Koziakas Mountain Challenge ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία !!!

Η Τοπική μας θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τις εκδηλώσεις της, για το «καλό» τόσο των μελών της, όσο και της τοπικής κοινωνίας.

Σύντομα θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις για τις ενδιαφέρουσες μελλοντικές δράσεις μας !!!

SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Αχιλλέας Μπέγας
Ο Γεν. Γραμματέας Βασίλειος Δραγούτσος

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή