Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στους 87 νεκρούς έφτασε ήδη ο τραγικός απολογισμός

Ανεβαίνει κι άλλο ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Την ολοκλήρωση των νεκροτομών στις 86 σορούς που μεταφέρθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Αθήνας ανακοίνωσε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας, ενώ λίγο αργότερα, κατέληγε 62χρονος, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ανεβάζοντας,  τον αριθμό στους 87 τους νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Εν τω μεταξύ, κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των  εγκαυματιών που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Συνολικά στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 49 ενήλικες εγκαυματίες.

Παραμένουν 4 τα παιδιά που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Παίδων.

Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοούμενων.

Την έκτακτη σύγκληση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 5  σήμερα το απόγευμα, αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα μετά τη συνέντευξη τύπου της κυβέρνησης για τις πυρκαγιές κατά την οποία Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νίκος Τόσκας και οι Αρχηγοί των Σωμάτων υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική και επιχειρησιακή ευθύνη, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή