Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στρατιωτικός βίασε 14χρονο και εκείνος τον γρονθοκόπησε

Μια απίστευτη υπόθεση βιασμού ανηλίκου αποκαλύφθηκε στην Ορεστιάδα με δράστη έναν 25χρονο στρατιωτικό ΕΠΟΠ, ο οποίος φέρεται ότι βίασε ένα ανήλικο παιδί, αλλά εκείνο τον καταδίωξε και αποπειράθηκε να τον ληστέψει τραυματίζοντάς τον, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δυο!

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο, έκλεισαν ραντεβού και συναντήθηκαν το Σάββατο σε μια αποθήκη του ΟΣΕ, όπου ο 25χρονος βίασε τον ανήλικο. Όταν, όμως, σηκώθηκε για να φύγει, ο 14χρονος τον γρονθοκόπησε και προσπάθησε να αρπάξει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο τραυματισμένος 25χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν και τον δράστη και το θύμα, καθώς αποκαλύφθηκε τι είχε προηγηθεί. Ο στρατιωτικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου φρουρούμενος από στρατονόμους, καθώς κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, ενώ ο 14χρονος κρατείται στην Ασφάλεια για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή