Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στρέφεται στο ματς του κυπέλλου ο Α Ο Τρίκαλα

Το φιλικό με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν για τον Α Ο Τρίκαλα, ενώ οι παίκτες γέμισαν και τις μπαταρίες τους από το ρεπό που έδωσε ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Σήμερα Δευτέρα 1/9  οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις και σίγουρα η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική. Μπροστά υπάρχει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου με την Α Σ Γιαννιτσά.

Η ομάδα της Πέλλας αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και ο ΑΟΤ θα επιδιώξει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν να ξεκινήσει με νίκη ώστε να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για τους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τραυματισμός του Ξενοφών Πάνου στον αγώνα με την ΑΕΚ αναμένεται να κρατήσει τον ποδοσφαιριστές περίπου 10 μέρες σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Το κίνητρο για την πρόκριση στους ομίλους δεν είναι μόνο αγωνιστικό αλλά και οικονομικό δεδομένου ότι θα συμμετάσχουν και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ στην φάση των ομίλων και θα είναι δύο σε κάθε όμιλο. 

Στην 18αδα για τον αγώνα των Γιαννιτσών θα είναι και δύο παίκτες κάτω των  20 ετών υποχρεωτικά, καθώς αυτό ορίζει ο κανονισμός του κυπέλλου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή