Στροφή στα άκρα για μία κυβέρνηση που ζει σε παράλληλο σύμπαν με την κοινωνία

«Οι επιλογές του πρωθυπουργού στον ανασχηματισμό δείχνουν ξεκάθαρα πως ο κ. Μητσοτάκης δέσμιος της παράταξής του, κάνει μία στροφή στα άκρα, θέτοντας ως προτεραιότητα την τήρηση των εσωκομματικών ισορροπιών και όχι την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας» σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης με αφορμή το σημερινό κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Ο κ. Κόκκαλης προσθέτει επίσης πως «το φιάσκο με την άρνηση του κ. Αποστολάκη να αποδεχθεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποκαλύπτει την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει ο κ. Μητσοτάκης για τον τρόπο λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, επιχειρώντας να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την ελάχιστη ανάγκη για διακομματική συναίνεση στα στοιχειώδη.

Οι «δομικές αλλαγές» που προπαγάνδιζε με σθένος τις τελευταίες ημέρες το Μαξίμου, δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα πυροτέχνημα που επιδιώκει να δώσει θέαμα στο λαό, την ώρα όμως που του αφαιρείται ο… άρτος, με μπαράζ αυξήσεων σε σειρά προϊόντων και κοινωνικών αγαθών.

Η κυβέρνηση των αρίστων του ’19, μετεξελίσσεται σε μία κλειστή κάστα που κινείται σε ένα παράλληλο σύμπαν με τη δοκιμαζόμενη Ελληνική κοινωνία. Ο κατήφορος ξεκίνησε…»©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή