Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τη μικρή Ευαγγελία!

Η ελπίδα για τη μικρή μαχήτρια είναι πιο ζωντανή από ποτέ! 
Η μικρή Ευαγγελία από τα Χανιά, αλλά και οι γονείς της έχουν πλέον ένα λόγο να χαμογελούν: Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες από τη στιγμή της δημοσιοποίησης του προβλήματος της μικρής αγωνίστριας, ο απλός κόσμος κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που χρειαζόταν για να ταξιδέψει η ίδια στο Λονδίνο.
Ο πατέρας της εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση των πολιτών, θέλησε να μεταφέρει σε όλους τα ευχάριστα νέα, με μια ανάρτηση.
«Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Και έτσι θα γίνει. Τα Χανιά με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής.
 
Τα Χανιά με βοήθησαν. Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω; Δεν φτάνουν. Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις. Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ. Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και γιαυτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου.
 
Μην με ξεχάσετε, μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ, μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά, όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ, μη με ξεχάσατε.
 
Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθουμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ. Απλά μην ξεχάσετε την Ευαγγελία.
 
Μέσα από την καρδιά μου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, τον καθένα ξεχωριστά, για τα κρητικά site που με στήριξαν τόσο πολύ, για την κ. Ιωάννα Ροζακη που έβγαλε το παιδί μου στον αέρα».
 
Οι δράσεις στήριξης για την κάλυψη των έξτρα εξόδων συνεχίζονται:
 
Αρ. Λογαρ 6635-106838-558  IBAN GR08 0171635000663510


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή