Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Ειδήσεις

Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Προς το παρόν ενότητα, τον Μάρτιο ξανασυζητάμε

   Ενότητα και σταθερότητα συμφώνησαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος πως πρέπει να υπάρχει αυτή τη στιγμή στους κυβερνητικούς δεσμούς καθώς δεν θα επιτρέψουν στη Συμφωνία των Πρεσπών να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο προκαλώντας τριγμούς και αναταράξεις.
 

   Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, Τσίπρας και Καμμένος θα επανέλθουν στο εν λόγω ζήτημα τον Μάρτιο.

   Στο πλαίσιο αυτό, συμφώνησαν πως κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, η άμεση υλοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ και η θεσμική θωράκιση του κράτους απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

   «Ο τρόπος που χειρίζεται τα πράγματα ο κ. Κοτζιάς μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θόδωρος Τουσουνίδης υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

   Ο κ. Τουσουνίδης επαναλαμβάνει τη θέση ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα επιτρέψουν να φτάσει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή καθώς θα αποσύρουν, νωρίτερα, την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή