Συγχαρητήριο Δημάρχου στους πρωταθλητές Στίβου

Δημόσια συγχαρητήρια για τις μέγιστες επιτυχίες τους, απευθύνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στους αθλητές των Τρικαλινών συλλόγων που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών γυναικών. 

Δύο χρυσά και τρία αργυρά μετάλλια, μαζί με σημαντικές συμμετοχές, στη διοργάνωση που για το 2019 διεξήχθη στον Πειραιά (ΣΕΦ), ήταν το αποτέλεσμα μιας ακόμη καλής προετοιμασίας, που «καταδεικνύει το μέγεθος της σκληρής και ουσιαστικής δουλειάς που γίνεται», τόνισε ο κ. Παπαστεργίου.

Και συνεχίζει: «Οι επιτυχίες των αθλητών των συλλόγων ΓΣ Τρικάλων και ΓΕΑ Τρικάλων είναι τα πρότυπα που χρειαζόμαστε ως κοινωνία, οι προκλήσεις που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε και οι στόχοι που επιβάλλεται να πετύχουμε».

Στην ίδια δήλωση, ο κ. Παπαστεργίου καταλήγει: Συγχαίρω τους αθλητές Κώστα Ζήκο, Κώστα Νάκο, Νικόλα Σκαρβέλης, Βαγγέλη Καΐκη, Χαράλαμπο Λαγό, Γκεοργκίοτα Πάου Πόπα, Διονύση Μέρμηγκα και Γιώργο Τουλούμη, για τα χρυσά και αργυρά μετάλλια που κατέκτησαν. Συγχαίρω, επίσης, τους προπονητές τους, τα στελέχη των διοικήσεων των δύο συλλόγων, τις οικογένειές τους, καθώς και όλους, όσοι σε τοπικό επίπεδο στηρίζουν την προσπάθειά των αθλητών. Ταυτοχρόνως, θα ήθελα να επισημάνω ότι τα εύσημα ανήκουν και στους αθλητές και τις αθλήτριες που μετείχαν στο πρωτάθλημα, οι οποίοι, δεν κατέκτησαν μεν κάποιο μετάλλιο, αλλά και μόνο η σκληρή δουλειά, η προετοιμασία και ο κόπος, είναι άξια θαυμασμού και σκαλοπάτι για τις επόμενες διακρίσεις».

Υπενθυμίζεται ότι οι τρικαλινοί αθλητές κατέκτησαν τα εξής μετάλλια:

ΧΡΥΣΑ
60 μ. ανδρών
Κώστας Ζήκος ΓΕΑ Τρικάλων
400 μ. ανδρών
Κώστας Νάκος ΓΣ Τρικάλων
Σφαιροβολία Ανδρών
Νικόλας Σκαρβέλης ΓΣ Τρικάλων
 
ΑΣΗΜΕΝΙΑ
200 μ.
Καΐκης Βαγγέλης ΓΕΑ Τρικάλων
800 μ.
Χαράλαμπος Λαγός ΓΣ Τρικάλων
4Χ400 σκυταλοδρομία
Γκεοργκίοτα Πάου Πόπα, Χαράλαμπος Λαγός, Διονύσης Μέρμηγκας, Γιώργος Τουλούμης ΓΣ ΤρικάλωνΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή