Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στα Τρίκαλα

Επί ποδός η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων που καλείται να περιφρουρήσει την τάξη.
 
Η σειρά των Τρικάλων, να διοργανώσουν συλλαλητήριο για το «Σκοπιανό» και να αντιδράσουν στην επίμαχη «συμφωνία των Πρεσπών».
Από την «Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων», εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Εμείς, οι απλοί πολίτες των Τρικάλων, παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας αυτή τη στιγμή, σε σχέση με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών για την Μακεδονία, αποφασίσαμε να εκφράσουμε δυναμικά την αντίθεση μας στην υπογραφή της, η οποία δεσμεύει την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και παραδίδει τη Μακεδονία στα ξένα συμφέροντα.

Τα δημοκρατικά Τρίκαλα και οι πολίτες τους δεν μπορούμε να είμαστε άβουλοι παρατηρητές αυτών των εξελίξεων. Θέλουμε η φωνή μας να ακουστεί και να ασκήσουμε, με κάθε νόμιμο τρόπο, πιέσεις προς την πολιτική ηγεσία του τόπου, ώστε να πραγματοποιηθεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τη Μακεδονία όπως, το Σύνταγμα επιβάλλει.

Στην προσπάθεια μας αυτή, διοργανώνουμε συλλαλητήριο την Τετάρτη 11 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας στις 8 το βράδυ και καλούμε δίπλα μας όλους τους Τρικαλινούς πολίτες».

Με την έκδοση της ανακοίνωσης, η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, μπήκε σε …επιφυλακή, επιδιώκοντας να πραγματοποιηθεί ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ειρηνικό χωρίς έκτροπα.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή