Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συναντήσεις υποψηφίων για το Επιμελητήριο με τη διοίκηση του ΣΘΕΒ

Σειρά επισκέψεων πραγματοποιήθηκε χθες, στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ από παρατάξεις υποψηφίων που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις επικείμενες εκλογές του Επιμελητήριου Λάρισας οι οποίες θα διεξαχθούν 11 και 12 Δεκεμβρίου 2017. 
Συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου επισκέφθηκαν οι παρακάτω παρατάξεις: «Νέα Επιμελητηριακή Δράση» με επικεφαλής τον Δημήτρη Αδάμ, «Ανεξάρτητη Eπιμελητηριακή Kίνηση» με επικεφαλής τον Σωτήρη Γιαννακόπουλο, «Νέο Επιμελητήριο Λάρισας» με επικεφαλής τον Βασίλη Ζάρκο, «Επανεκκίνηση (Επιχειρηματική Ανανεωτική Εκκίνηση)» με επικεφαλής τον Δημήτρης Παπαλέξη.
Οι παραπάνω υποψήφιοι έτυχαν θερμής υποδοχής από την Διοίκηση του ΣΘΕΒ και τον πρόεδρο Αχιλλέα Νταβέλη.
O πρόεδρος του ΣΘΕΒ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και δήλωσε πώς ο ΣΘΕΒ στηρίζει όλους τους υποψηφίους εκπροσώπους των επιχειρήσεων – μελών όλων των συνδυασμών επισημαίνοντάς τους ότι όπως διαμορφώνονται οι συνθήκες μέσω και της δημιουργίας ενός Ενιαίου Περιφερειακού Επιμελητηρίου Συμβουλίου στην Θεσσαλία ο ρόλος του είναι σημαντικός 
«Η σημερινή εποχή έχει ανάγκη από συνεργασίες και συλλογικές δράσεις προκειμένου να δώσει μια δυναμική που θα ωθήσει τις επιχειρήσεις να βγουν δυνατές και να επιβιώσουν μέσα από το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε». 
Ο ΣΘΕΒ αποτελεί φορέα με άμεση γνώση των προβλημάτων, των αναγκών και των δυνατοτήτων όχι μόνο της επιχειρηματικότητας αλλά και της Κοινωνίας. Μπορούμε λοιπόν δρώντας από κοινού και συμπληρωματικά, να σχεδιάσουμε καλύτερα στοχευμένες και αποτελεσματικές ενέργειες προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσσαλίας. Μπορούμε να διαμορφώσουμε προτάσεις και διεκδικήσεις» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Νταβέλης. 
Καταλήγοντας τόνισε πώς από την επόμενη μέρα κιόλας των εκλογών ο ΣΘΕΒ θεωρεί δεδομένη την συνεργασία με το Επιμελητήριο. 
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή