Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση του Βασίλη Γιαγιάκου με τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος συναντήθηκε με τον Γ. Γραμματέα Γιώργο Φλωρέντη στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Γιαγιάκος παρουσίασε το έργο του Επιμελητηρίου για την διασύνδεση της Ομογενειακής επιχειρηματικότητας μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής στο portal του Επιμελητηρίου και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που μπορούν να προκύψουν μέσω αυτής για την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών με τους Έλληνες της διασποράς.

Στην συνέχεια επεκτάθηκε στην επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης πόρων για την υποστήριξη και συνεχή ανατροφοδότηση αυτού του δυναμικού εργαλείου που ήδη λειτουργεί σε πιλοτική φάση.

Ο κ. Φλωρέντης από την πλευρά του, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τη ψηφιακή στρατηγική που ακολουθεί το Επιμελητήριο Τρικάλων, κατανοώντας πλήρως τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν μέσω της δικτύωσης της ομογενειακής επιχειρηματικότητας. Δεσμεύτηκε δε ότι θα είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια και θα προβεί σε καθορισμό κοινής συνάντησης με τον Αν. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, προκειμένου να δρομολογηθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης αυτού του σημαντικού εγχειρήματος.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή