Συνάντηση του Μικέλη Χατζηγάκη με τον Δήμαρχο Μετεώρων

Τον Δήμαρχο Μετεώρων Χρήστο Σινάνη, επισκέφθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης όπου είχε φιλική συνάντηση σε πολύ θερμό κλίμα.

Το στέλεχος της Ν.Δ., ενημερώθηκε για τα θέματα του Δήμου και για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.
Ο κ. Χατζηγάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τουριστικό τομέα της περιοχής που όπως σχολίασε «αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα του Νομού και ατμομηχανή ανάπτυξης για όλα τα Τρίκαλα».

Οι δύο άνδρες συζήτησαν και τρόπους περαιτέρω αξιοποίησης του τουριστικού προϊόντος. Ο νεαρός Τρικαλινός έδειξε, επίσης, έντονο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση των Μοναστηριών, επισημαίνοντας πως «αποτελούν τα ΄΄μπαλκόνια΄΄ της Ορθοδοξίας» και τα οποία δήλωσε πως θα επισκεφθεί σύντομα.

Παράλληλα, η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την κεντρική πολιτική σκηνή για την οποία ο Μικέλης Χατζηγάκης τόνισε την ανάγκη «πολιτικής αλλαγής και ριζικής ανανέωσης, στην βάση της αριστείας, που είναι καθολικό αίτημα της εποχής».

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Χατζηγάκης, κατευθύνθηκε ξανά προς την αγορά όπου συνομίλησε με εμπόρους και καταστηματάρχες για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή