Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Η ατζέντα

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός του τρόπου ανάθεσης των τριών υποέργων της πράξης «Επανάχρηση Δημοτικού Κτιρίου (πρώην Α Λύκειο) για μετεγκατάσταση και λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας».

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση Υποβολής πρότασης και Τεχνικού Δελτίου για ένταξη στην πρόσκληση με κωδικό 083 και Τίτλο «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας» του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης (αρ. πρωτ. 5838/740/Α3 – 13.11.2017), στον Άξονα Προτεραιότητας 3, της Πράξης «Επανάχρηση Δημοτικού Κτιρίου (πρώην Α Λύκειο) για μετεγκατάσταση και λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας».

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με δέσμευση του Δήμου Καρδίτσας για εξασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας του κτιρίου που θα αξιοποιηθεί από τον Δήμο Καρδίτσας , μετά την υλοποίηση της πράξης « Επανάχρηση Δημοτικού Κτιρίου (πρώην Α Λύκειο) για μετεγκατάσταση και λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας».

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή