Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων

Με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιουνίου στη 1 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων.

Η ατζέντα

1. Έγκριση ισολογισμού και οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2015 της Δημοτικής Επιχείρησης «Λουτρά Σμοκόβου – Δολοπία Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και απαλλαγή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2015.

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης «Λουτρά Σμοκόβου – Δολοπία Α.Ε ΟΤΑ» και εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2016.

3. 8η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 και 4η τροποποίηση προγράμματος εκτελεστέων έργων.

4. Έγκριση διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων.

5. Απευθείας συμφωνία εκμίσθωσης δημοτικής αποθήκης στην Τ.Κ. Μαυραχάδων.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως δημότισσας για τροποποίηση συμφωνητικού.

7. Απόδοση ποσού 3.000 ευρώ για διαχείριση δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα Λουτρά Σμοκόβου – Δολοπία Α.Ε. ΟΤΑ.

8. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Πνευματικού Κέντρου» (Α.Μ. 5/2015) προϋπολογισμού 12.000 ευρώ.

9. Έγκριση και παραλαβή της επικαιροποιημένης υπ’ αριθ. 2/2017 τεχνικής μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή τεχνικών και τσιμεντοστρώσεις Δ.Ε. Μενελαΐδας» προϋπολογισμού δαπάνης 65.000 ευρώ.
Την έγκριση εκτέλεσης του ανωτέρω έργου και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσής του.

10. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίων – πλακοστρώσεις – φωτισμός Τ.Κ. Μαυραχάδων – Φιλιας – Αγ. Παρασκευής – Καρποχωρίου» (Α.Μ. 15/2013).

11. Έγκριση 5ης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Αισθητική αναβάθμιση και ανάδειξη οικισμού Θραψιμιου ΘΡΑΨΙΜΙΟΥ (Α.Μ. 23/11)».

12. Περί συμπλήρωσης της υπ’ αριθμ. 132/2017 απόφασης Δ.Σ. που αφορά στην έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων Λεονταρίου για την περιβαλλοντική τους αναβάθμιση» με την προσθήκη έγκριση του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.

13. Αντικατάσταση μέλους της επιτροπής Παραλαβής φυσικού εδάφους που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ. 232/2015 απόφαση Δ.Σ.

14. Έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση δημοτικού κτίσματος (πρώην αστυνομικός σταθμός) Λεονταρίου» προϋπολογισμού δαπάνης 7.250 ευρώ.

15. Έγκριση και παραλαβή της υπ’ αριθ. 3/2017 τεχνικής μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «Προστασία – ανάπλαση – ανάδειξη παραδοσιακού οικισμού Ρεντίνας Β΄ φάση» προϋπολογισμού δαπάνης 170.000 ευρώ.

Την έγκριση εκτέλεσης του ανωτέρω έργου και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του.

16. Έγκριση 4ης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Ανακατασκευή πεζοδρομίων δημοτικής οδού Αγ. Γεωργίου Σοφάδων (Α.Μ. 2/15).

17. Έγκριση 7ης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων Κεδρου για την περιβαλλοντική τους αναβάθμιση».

18. Έγκριση 7ης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων Λεονταρίου για την περιβαλλοντική τους αναβάθμιση».

19. Συμπλήρωση ΦΟΠ στην Τ.Κ. Ανάβρας πλησίον οικίας Αλεξίου Λάμπρου και απευθείας ανάθεση στην Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. κατασκευής του έργου προϋπολογισμού δαπάνης 2.218,11ευρώ με το Φ.Π.Α.

20. Προσωρινή εκκαθάριση Δημοτικής Επιχείρησης Μελετών Κατασκευών Ανάπτυξης και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων Σοφάδων (ΔΕΜΚΑΝΑΕΣ) και Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Σοφάδων (ΑΝΔΕΣ).

21. Μεταβίβαση επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών.

22. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αποδοχής των μέτρων απαγόρευσης βοσκής μετά την υλοτομία μέρους του τμήματος 26 και του συνόλου των τμημάτων – συστάδων 27 και 7α του διακατεχόμενου δάσους Βαθυλάκκου στο διαχειριστικό έτος 2017.

23. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αποδοχής των μέτρων απαγόρευσης βοσκής μετά την υλοτομία μέρους της συστάδας 10α και του συνόλου της συστάδας 2α του διακατεχόμενου δάσους Αηδονοχωρίου για το έτος 2017.

24. Εξέταση αιτήματος των Δασικών Συνεταιρισμών Βαθυλάκκου και Θραψιμίου για την απευθείας εκμίσθωση της εκμετάλλευσης της δασικής συστάδας 10ε του διακατεχόμενου δάσους Ρεντίνας, με σκοπό την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Ρεντίνας του Δήμου Σοφάδων στο διαχειριστικό έτος 2017.

25. Εξέταση αιτήματος των Δασικών Συνεταιρισμών Βαθυλάκκου και Θραψιμίου για την απευθείας εκμίσθωση της εκμετάλλευσης της δασικής συστάδας 1γ του δημοτικού δάσους Θραψιμίου, με σκοπό την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Θραψιμίου του Δήμου Σοφάδων στο διαχειριστικό έτος 2017.

26. Πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. τρίμηνης διάρκειας για ανάγκες πυρασφάλειας –  πυροπροστασίας.

27. Έγκριση και παραλαβή της υπ’ αριθμ. 4/2017 τεχνικής μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «Αμμοχαλικόστρωση αγροτικών δρόμων Δ.Ε. Αρνης» προϋπολογισμού δαπάνης 350.000 ευρώ.

Την έγκριση εκτέλεσης του ανωτέρω έργου και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσής του.

28. Έγκριση ψηφίσματος.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή