Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Καρδίτσας

Με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας.

Η ατζέντα

1ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης που αφορά την επανεκμίσθωση ή μη, του δημοτικού καταστήματος εντός του Άλσους Παπαράντζα της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας του Δήμου Καρδίτσας, κατόπιν υπαγωγής του μισθίου στον νόμο των αυθερέτων.

2ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήσης χώρου, στο προαύλιο του παλαιού 1ου Λυκείου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017.

3ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης προς την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήσης χώρου, στο Αθλητικό Πάρκο Καρδίτσας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν αθλητικές εκδηλώσεις στις 21/09/2017 ημέρα Πέμπτη  και ώρες 19:30 έως 22:30.

4ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης προς την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήσης χώρου, στο Αθλητικό Πάρκο Καρδίτσας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί  Νεανικό Μουσικό Φεστιβάλ, στις 26/08/2017 ημέρα Σάββατο και ώρες 19:30 έως 24:00.

5ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήσης χώρου, στην Κεντρική πλατεία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί σχολικό bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου  2017.(Χαμόγελο του Παιδιού)
 
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή