Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνελήφθη άντρας για πορνογραφία ανηλίκων στη Βόρεια Ελλάδα

   Μετά την αξιοποίηση στοιχείων καναδικού οργανισμού εντοπίστηκε στη χώρα μας άντρας ο οποίος είχε στην κατοχή του αρχεία πορνογραφικού υλικού ανηλίκων έτοιμα προς διαμοιρασμό.

   Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών όπου και διατάχθηκε η άρση απορρήτου επικοινωνιών οδηγώντας μετά και την σχετική ηλεκτρονική έρευνα στον εντοπισμό των  ηλεκτρονικών ιχνών που αντιστοιχούσαν σε σύνδεση ενός χώρου εργασίας ενός άντρα στην περιοχή της Βόρεια Ελλάδας.

    Συγκεκριμένα, στις 9 Οκτωβρίου 2018, κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, διενήργησε έρευνα στον χώρο εργασίας και στην οικία του, όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, σκληρός δίσκος, ο οποίος εξήχθη από σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο συσκευές smartphone και δύο φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (USB).

   Με τις διενεργηθείσες έρευνες υπήρξε η ταυτοποίηση και η εμπλοκή του άντρα στην υπόθεση καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του αρχεία εικόνας και βίντεο πορνογραφικού υλικού.

   Τέλος, ο άντρας συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή