Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέντευξη της Κατερίνας Παπακώστα στο Ράδιο Ζυγός

«Πορεύομαι με την αγάπη του απλού κόσμου, μ'αυτούς θα πορευτούμε και μ'αυτούς θα κερδίσουμε» τόνισε η Κατερίνα Παπακώστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Ζυγός. Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε ειδική αναφορά στην επιτυχημένη συγκέντρωση γυναικών το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσέλευση των γυναικών παρά τις πολλές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης. Η εκδήλωση αποτελούσε μεγάλο στοίχημα διότι δεν είχαμε χρόνο για κινητοποίηση. Σε μόλις μιάμιση μέρα ενεργοποίησης είχαμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με τίμησαν γυναίκες από όλο το νομό Τρικάλων, από Πύλη, Καλαμπάκα και Φαρκαδόνα…γυναίκες που άφησαν υποχρεώσεις. Η συζήτηση με τους κ.Αργυρούση και Παπαγεωργόπουλο επεκτάθηκε στην πρόσφατη περιοδεία της στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά των Τρικάλων. Βιώνω πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο πολλαπλασιασμένη σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Πριν τους χαιρετήσω με αποκαλούσαν Κατερινάκι, τους αγαπώ. 

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση και να υπερκεράσει "δυνάμεις κατεστημένες" τόνισε τα εξής: Συμπορεύονται μαζί μου δυνάμεις ανέλπιστες για μένα! Ο κόσμος με ωριμότητα αναζητά το καινούργιο, το άφθαρτο, νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Έχω κάνει την υπέρβαση μου, όταν ξεκίνησα μόλις 24 χρόνων ως υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος επί ημερών Γεωργολιού. Τότε, αν και άγνωστη, συγκέντρωσα 3.000 σταυρούς. Διαισθάνομαι ότι αυτή τη φορά θα δικαιωθώ,μου το λέει και ο κόσμος, αυτός θα αποφασίσει" Για το ρόλο των πολιτικών γραφείων προεκλογικά η Κατερίνα Παπακώστα τόνισε: Παίζουν ένα μικρό ρόλο, ο κόσμος όμως δεν είναι χειραγωγήσιμος! Τα πολιτικά γραφεία κάνουν κακό στους υποψήφιους και στην κοινωνία δημιουργούν επιπλοκή και δεν αφήνουν τον κόσμο να επιλέξει ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν.

Αναφορικά με την εικόνα που έχει διαμορφώσει από τις περιοδείες της είπε "Ο κόσμος δεν πολυασχολείται με τις εκλογές, δυσκολεύεται στην πολιτική του τοποθέτηση. Ίσως έχει επηρεάσει η άποψη ότι η Ν.Δ είναι σίγουρη κυβέρνηση. Οι πολίτες είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση οικονομικά, σκέφτονται να πιουν ένα καφέ. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει και να του δώσουμε ελπίδα. Δεν θέλω να βλέπω απογοητευμένους ανθρώπους, είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος." 

Η Κατερίνα Παπακώστα ανακοίνωσε την πρώτη της ανοιχτή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη στις 8:30 στην Ασκληπιού και όπως τόνισε θα ακολουθήσουν κι άλλες σε Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδόνα.  

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή