Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεργασία για την κοινωνική μέριμνα στον Δήμο Τρικκαίων

Τις πασχαλινές ημέρες επέλεξαν, ο Δήμος Τρικκαίων, οι κοινωνικές του Δομές, κοινωνικός φορέας και αλυσίδα υπεραγοράς, να παρουσιάσουν το πρόσωπο της συνεργασίας για τα παιδιά.

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικών Πολιτικών και Δημόσιας Υγείας και  της Δομής «Κέντρο Συμβουλευτικής  Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας» του Δήμου Τρικκαίων, σε συνεργασία με την Ένωση « Μαζί για το παιδί » και την αλυσίδα SUPERMARKET AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του Δήμου.

Στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας παραδόθηκαν δωροεπιταγές για το πασχαλινό τραπέζι και πασχαλινές λαμπάδες, σε οικογένειες συμπολιτών που είχαν πραγματική ανάγκη.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κ. Ψύχος επεσήμανε την αναγκαιότητα ενίσχυσης των συνεργασιών στην τοπική κοινωνία, προς όφελος των συμπολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, σε συνδυασμό με την τεράστια προσφορά του Δήμου.

Ευχαρίστησε, δε, ως προϊστάμενος της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας τα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για τις ευγενικές χορηγίες τους για τις ανάγκες των ημερών του Πάσχα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή