Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Ειδήσεις

Συνεχίζει με σθένος και προσηλωμένος στο στόχο του

Αυτό που επιχειρεί ο Στέλιος Βάσκος ξεπερνά τις ανθρώπινες δυνάμεις. Από τις 7 Ιουνίου το βράδυ που ξεκίνησε με το ποδήλατό του από το Δημαρχείο στα Τρίκαλα συνεχίζει με σθένος και προσηλωμένος στο στόχο του που δεν είναι άλλος από το να κάνει το γύρο της Ευρώπης κάνοντας ποδήλατο.

Βουλγαρία – Ρουμανία – Ουγγαρία – Σλοβακία – Πολωνία – Γερμανία – Ολλανδία – Βέλγιο – Γαλλία – Ιταλία – Σλοβενία – Κροατία -Μαυροβούνιο – Αλβανία – Ελλάδα.

Συνολικά θα διασχίσει 14 χώρες διανύοντας πάνω από 8.000 χιλιόμετρα. Μέσα σε 7 μέρες έχει καταφέρει να περάσει από 5 χώρες και να κάνει ποδήλατο σχεδόν 2.300 χιλιόμετρα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πολωνία και σύντομα (αύριο βράδυ) θα βρίσκεται στα σύνορα με τη Γερμανία. Οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν καθώς εδώ και πολλά χιλιόμετρα ο Στέλιος ποδηλατεί κόντρα στον άνεμο, ενώ η μεγάλη κίνηση στους δρόμους δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την προσπάθειά του.

Η Οργανωτική Επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει του χορηγούς που ενίσχυσαν την προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί το εγχείρημα καθώς και τους εμπλεκόμενους φορείς Ε.Ο. Ποδηλασίας-Υπουργείο Εσωτερικών – Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Πρεσβείες – Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος «Ασκληπιός»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή