Συνεχίζει την διαδρομή της η ηλεκτρονική εφημερίδα του 6ου Λυκείου Τρικάλων

Πολλές θεματικές ενότητες και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις φέρνει το 23ο τεύχος των «Ψηφιακών Δρώμενων» θίγοντας κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά αλλά και περιβαλλοντολογικά θέματα.

Σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο των αρχισυντακτών της εφημερίδας Σπύρου Πουλιανίτη και Μαριάννας Στραγάλη, αναφέρονται τα εξής:
«Καθημερινά ζούμε σε ένα περιβάλλον που κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας πρέπει να είναι και μία ανάσα για εκείνο, πιο συγκεκριμένα μία πράσινη ανάσα, ώστε σε μερικά χρόνια να μην μας τιμωρήσει με τις έντονες κλιματικές του αλλαγές. Για αυτό το λόγο πρέπει να αφουγκραστούμε το περιβάλλον γιατί η κραυγή του είναι τόσο δυνατή που έχει επηρεάσει και τους καλύτερους καλλιτέχνες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι «Η κραυγή» του Έντβαρντ Μούνκ, ένας από τους καλύτερους και διαχρονικότερους πίνακες όλων των εποχών. Εκτός όμως από το περιβάλλον πρέπει να διασώσουμε και τις ανθρώπινες σχέσεις που αποτελούν απαραβίαστο θεμέλιο του χριστιανισμού.

Για να πετύχουμε όμως αυτό το σκοπό θα πρέπει να καυτηριάσουμε οποιεσδήποτε μορφές βίας που παρατηρούμε στην κοινωνία αλλά  όχι και να τις τιμωρούμε με τη θανατική ποινή. Ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρον το 23ο τεύχος της σχολικής μας εφημερίδας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στις 15-16-17 Μαρτίου φιλοξενώντας μαθητές από την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα τριήμερο ραδιοφωνικών δράσεων. Καλή σας ανάγνωση, μέσα από την ιστοσελίδα του σχολείου μας:
http://6lyk-trikal.tri.sch.gr
  Σημ: Σας περιμένουμε όλους στις εκπομπές μας από την συχνότητα του European School Radio.  http://europeanschoolradio.eu».Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή