Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε χωριά η Κατερίνα Παπακώστα

Με ζεστή αγκαλιά και ειλικρινές χαμόγελο υποδέχονται την Κατερίνα Παπακώστα οι κάτοικοι των χωριών που επισκέπτεται. Χθες,ήταν η σειρά των κοινοτήτων Σαρακίνας, Βυτουμά,Περιστέρας, Θεόπετρας, Αύρας και Βασιλικής αφενός να ενισχύσουν το ρεύμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας αφετέρου να επαληθεύσουν την αποδοχή που έχει η δυναμική υποψήφια στους συμπολίτες της αφού όλοι αναγνωρίζουν την επιθυμία της να προσφέρει στον τόπο που ζει και εργάζεται!
 
 Οι κάτοικοι του πάλαι ποτέ Δήμου Βασιλικής μοιράστηκαν μαζί της τα προβλήματα των περιοχών τους με έκδηλη την ανησυχία για την αυριανή μέρα λόγω της ακρίβειας και της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή "Κατερίνα να αγωνιστείς για τη νεολαία μας, να έχουν τα παιδιά μας δουλειά…" τις έλεγαν οι συντοπίτες της, με την Κατερίνα να καταθέτει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στο ρεαλιστικό πρόγραμμα της Ν.Δ, το οποίο με προσήλωση και αποφασιστικότητα θα κάνει την Ελλάδα αυτοδύναμη.
 
Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών που βιώνουν τα Ελληνικά νοικοκυριά. Με μείωση των φόρων, μαζί με τις επενδύσεις θα δημιουργήσουμε νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας!  

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή