Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζεται στο Δημαρχείο Τρικάλων η έλευση …αμαρτιών

Καινούργια «κουστούμια» από το …παρελθόν που αναδεικνύουν κακοδιαχείριση του «Καποδίστρια».
 
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr το Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Στουρνάρας, διαμαρτυρήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για έλευση στην Επιτροπή εισηγήσεων της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων για να πληρωθούν «για δήθεν έργα εργολάβων χωρίς παραστατικά» και ταυτόχρονα κατήγγειλε  ότι «αρνούνται οι Υπηρεσίες να πάνε στα Δικαστήρια για να πουν τα …αυτονόητα, με αποτέλεσμα ο Δήμος να χάνει τις δίκες και αυτό να αποβαίνει σε βάρος των συμφερόντων του».
 
«Ναι χάνουμε τις δίκες αλλά δεν μπορούμε να πιέσουμε τους υπαλλήλους να πάνε σε αυτές», απάντησε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ελένη Αυγέρου –Κογιάννη με τον κ. Στουρνάρα να ανταπαντά «αν τους δώσετε εντολή και αρνηθούν είναι παράβαση καθήκοντος».
 
Πάντως για τις εισηγήσεις προς την Οικονομική Επιτροπή, η Αντιδήμαρχος ήταν απόλυτη πως «ότι έρχεται έχει δικαστική απόφαση πληρωμής»…
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα, έχουν εμφανισθεί στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρικκαίων, οικονομικές απαιτήσεις από την εποχή των … «Καποδιστριακών» Δήμων, που ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ και όπως γίνεται αντιληπτό τα ποσά αυτά ανατρέπουν σχέδια του Δήμου όσον αφορά την οικονομική του πολιτική.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή