Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την δημιουργία Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στην Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης Αντώνης Αλακιώτης συναντήθηκε με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά την οποία ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον της σχετικά με την δημιουργία Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στην Ελλάδα.

Η κ. Βαγενά, κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή τον Μάρτιο του 2017, με αφορμή την επιθυμία για αποτέφρωση του συζύγου της, Λουκιανού Κηλαηδόνη και ο κ. Αλακιώτης, ενημέρωσε την Βουλευτή για τις μακροχρόνιες προσπάθειες της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, καθώς και για τις εξελίξεις και τις ενέργειες που γίνονται από Δήμους και ιδιώτες προς την κατεύθυνση αυτή, ενώ ζήτησε την μεσολάβησή της και την υποστήριξή της για την ολοκλήρωση του νομοθετικού έργου που απαιτείται από τα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε τον κ. Αλακιώτη ότι θα αναλάβει προσωπική πρωτοβουλία για την επίλυση των εκκρεμοτήτων και θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή. Ακόμη, εξέφρασε τη διάθεσή της για υποστήριξη κάθε προσπάθειας που αφορά την κατασκευή του πρώτου Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στην χώρα μας.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή