Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζουν να …ελπίζουν για το φράγμα Μεσοχώρας

Ακόμη μια …σύσκεψη στην Πύλη Τρικάλων με αντικείμενο το πολύπαθο φράγμα Μεσοχώρας που κατάντησε συνώνυμο του γεφυριού της Άρτας.
Η σύσκεψη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρόντων του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, Αντιδημάρχων, υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλου και Χρήστου Σιμορέλη και Μελών της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.
Κύριο θέμα συζήτησης η ανάλυση των ενεργειών που έγιναν ή πρέπει να γίνουν για να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία το φράγμα Μεσοχώρας ως υδροηλεκτρικό έργο της περιοχής και ευρύτερα της χώρας.
«Ως Δήμος, εγκρίναμε την πρώτη συμπληρωματική μελέτη με μελετητικό Γραφείο για την τροποποίηση και την ολοκλήρωση του ΣΧΟΟΑΠ Πινδέων και εγκρίναμε πίστωση για την πληρωμή αυτού. Ήρθαμε σε επαφή με την διοίκηση της ΔΕΗ προκειμένου να συντονίσουμε τις Υπηρεσίες του Δήμου μας με τις αντίστοιχες δικές τους.

Συνεργαζόμαστε με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και τονίσαμε την ανάγκη νέου θεσμικού πλαισίου για τις αποζημιώσεις των πληττομένων κατοίκων», ανέφερε ο κ. Μαράβας στον …απολογισμό του και υπήρξε κοινή διαπίστωση –για ακόμη μια φορά- πως απαιτείται «πίεση των εμπλεκομένων παραγόντων, Υπουργείων και ΔΕΗ»…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή