Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σύσκεψη Μητσοτάκη – Σκρέκα για την διαχείριση των απορριμμάτων

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, με θέμα την διαχείριση απορριμμάτων πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ.

Στην σύσκεψη μετείχαν μεταξύ άλλων, ο Τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ  Γιώργος Πατούλης, ο επικεφαλής της WWF Ελλάς Δ. Καραβέλας και ο Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης Φ. Κυρκίτσος.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, παρουσιάστηκαν από τον κ. Σκρέκα οι βασικές πτυχές του προγράμματος της Ν.Δ. για την διαχείριση απορριμμάτων και για την ανάγκη επίτευξης των αυξημένων στόχων που επιβάλλονται από τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις για την κυκλική οικονομία.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο τρίπτυχο ελάττωση- επανάχρηση- ανακύκλωση αλλά και στις αρχές της κυκλικής οικονομίας που αποτελούν τους βασικούς άξονες του νέου παραγωγικού μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης που προωθεί η Ν.Δ.

Ο κ. Σκρέκας χαρακτήρισε τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων της σημερινής Κυβέρνησης «ανεδαφικό, πράγμα που αποδεικνύεται από την πλήρη αδυναμία υλοποίησης του εδώ και 3 χρόνια».
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή