Συζητήθηκαν τα καθημερινά προβλήματα

Συνάντηση του Δημάρχου Πύλης με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε Πινδέων

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας συνέχισε τις επαφές του με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Πινδέων, όπου τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα που αφορούσαν τα έργα που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα στην θητεία της Δ.Α. στις Κοινότητες τους, αλλά και αυτά που πρέπει να γίνουν καθώς και τα ήδη δρομολογημένα.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε τρία βασικά ζητήματα, όπως το πόσιμο νερό, την καθαριότητα και τον συντονισμό και σωστό προγραμματισμό για την παρουσία των Μηχανημάτων του Δήμου στις παραπάνω Κοινότητες.

Αναφέρθηκε και η σωστή και δίκαια κατανομή της ΣΑΤΑ.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Έργων Κων/νος Ούτρας, Καθαριότητας Λαμπρινή Οικονόμου, Πολιτικής Προστασίας Σωτήριος Αγγέλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Χρήστος Μπακάλης, ο δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Αναγνώστου, ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπυρίδων Αποστολόπουλος.

Οι πρόεδροι που παρέστησαν ήταν ο Κων/νος Σακομήτρος Τ.Κ. Νέας ΠεύκηςΓεώργιος Πολυγένης Τ.Κ. ΛιβαδοχωρίουΕυάγγελος Γελαδάρης Τ.Κ. Μοσχοφύτου, Αθανάσιος Σακάς Τ.Κ. Μεσοχώρας, Γεωργία Λαμπρογεώργου Τ.Κ. Στουρναρέικων, Αθανάσιος Λέφας Τ.Κ. Βαλκάνου, Χρήστος Τζερεμές Τ.Κ. Παράμερου.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή