Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συζήτηση με τους κατοίκους του Ασπροποτάμου

Στον Ασπροπόταμο βρέθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης κατά την διάρκεια του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής και συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών αυτών για τα προβλήματα τους.

Ο κ. Χατζηγάκης, δήλωσε πως πιστεύει στις δυνατότητες των χωριών του Ασπροποτάμου και θεωρεί ότι «πρέπει να υπάρξει άμεση στήριξη στο κομμάτι της κτηνοτροφίας και υποδομών κυρίως της οδοποιίας».

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από προτάσεις για το πως μπορεί να στηριχθεί ο Έλληνας παραγωγός κτηνοτροφικών προϊόντων και πως θα έχει φθηνότερα και ποιοτικά ανώτερα προϊόντα ο καταναλωτής π.χ. μείωση φορολογίας, αυστηρότεροι έλεγχοι στα εισαγόμενα προϊόντα, προστασία από αμφίβολης ποιότητας πρώτων υλών γαλακτοκομικών προϊόντων από το εξωτερικό, σωστή διεκδίκηση αιτημάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση π.χ. στην φέτα.

Το νεαρό στέλεχος της ΝΔ μίλησε για τις «τρομακτικές δυνατότητες των κτηνοτρόφων της περιοχής» και τόνισε πως «αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα για το Νομό Τρικάλων και συνεπώς η υποστήριξη τους από την Πολιτεία θα πρέπει να είναι αμέριστη και διαρκής».

Τέλος, ερωτώμενος για ενδεχόμενες πολιτικές εξελίξεις, σχολίασε πως «το ζητούμενο σήμερα είναι η πολιτική αλλαγή και η ριζική ανανέωση, στην βάση της αριστείας, του πολιτικού συστήματος όπως άλλωστε ήδη δρομολογεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή