Συγχαρητήρια Χρήστου Μιχαλάκη για τις διακρίσεις του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑ

Τα συγχαρητήριά του για την ιδιαίτερα θετική και πολλά υποσχόμενη παρουσία των Τρικαλινών κοριτσιών της ΟΛΥΜΠΙΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, εκφράζει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Όπως υπογραμμίζει «θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ΟΛΥΜΠΙΑ, που με την εμφάνισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής μας έκαναν περήφανους και έδειξαν την σημαντική δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο. Συγχαρητήρια αξίζουν και στο προπονητικό τιμ, αλλά και σε όλους όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια του Τρικαλινού Συλλόγου, ο οποίος κάνει συνεχώς βήματα μπροστά και διεκδικεί διακρίσεις. Ως Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τους, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες τους, ώστε να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Με την συνδρομή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στηρίζουμε τους αθλητές και τους Συλλόγους μας, δίνοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια για την συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις και ακόμη περισσότερες διακρίσεις».

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Η πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών σε συνεργασία με την Google αποσκοπεί στη βελτίωση της παραγωγικότητας και την ψηφιακή μετάβαση του …
Πενήντα Χρόνια Μεταπολίτευση: Το Κυπριακό Άγος

Πενήντα Χρόνια Μεταπολίτευση: Το Κυπριακό Άγος

Πενήντα χρόνια από τη μαύρη επέτειο της εισβολής του ΑΤΤΙΛΑ στη Μεγαλόνησο, που δυστυχώς ταυτίζεται με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας …
Έφυγε από τη ζωή η Αγόριτσα Σεμερτζίδου

Έφυγε από τη ζωή η Αγόριτσα Σεμερτζίδου

Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων …
Σκιάθος: Άνδρας συνελήφθη για κλοπή τσάντας

Σκιάθος: Άνδρας συνελήφθη για κλοπή τσάντας

Άμεση αντίδραση της αστυνομίας οδήγησε στην ανάκτηση των κλοπιμαίων …