Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγχαρητήρια Χρήστου Μιχαλάκη στην ομάδα της Ολύμπια Τρικάλων

Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της Ολύμπια Τρικάλων για την ιδιαίτερα δυναμική και με πολλές ελπίδες για το μέλλον συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στο Graz της Αυστρίας.

Οι αθλήτριες του Συλλόγου είχαν μία εξαιρετική παρουσία στην διοργάνωση, δείχνοντας την καλή ομαδική δουλειά που γίνεται και αφήνοντας υποσχέσεις για νέες διακρίσεις στο άμεσο μέλλον.

Αξίζουν συγχαρητήρια, πρώτα απ’ όλα, στις νεαρές αθλήτριες που έδειξαν πως όταν το ταλέντο συνδυάζεται με συστηματική δουλειά τα αποτελέσματα είναι εξόχως θετικά, αλλά και στο προπονητικό τιμ που με συνέπεια και σωστό προγραμματισμό οδηγεί την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Δεν θα πρέπει ασφαλώς, να ξεχνούμε και την πολύτιμη αρωγή των γονέων που βρίσκονται καθημερινά δίπλα στις προσπάθειες των παιδιών τους.

Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και Π.Ε. Τρικάλων θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου, όπως πράττουμε μέχρι σήμερα. Είμαστε έμπρακτα δίπλα στον αθλητισμό, δίπλα στις προσπάθειες των νέων παιδιών, που με τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους, μας κάνουν υπερήφανους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή