Συγχαρητήρια στους Επιτυχόντες από τον Κώστα Φαμίση

Τις πιο Θερμές Ευχές μου στους νέους και τις νέες που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους της ζωής των, ως επισφράγισμα κόπων και προσπαθειών.

Οι νέοι φοιτητές, παιδιά με ταλέντα και κλίση στις επιστήμες, αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε.

Τους Εύχομαι ναπετύχουν ακόμη υψηλότερους στόχους, ώστε στο μέλλον να μετουσιωθούν σε άξιους και λαμπρούς επιστήμονες, χρήσιμους για το μέλλον της χώρας μας.

Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα τους σε κάθε αγώνα.

Παράλληλα, θέλω να συγχαρώ τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αρωγοί και σύμβουλοι των μαθητών, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Για όσους δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, σε κάποια σχολή της προτίμησης, είτε σε άλλες σχολές, ας κάνουν την επόμενη προσπάθειά με ψυχραιμία, χωρίς άγχος, να μηναπογοητεύονται και εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους. Να ΕΙΝΑΙ σίγουροι ότι δοκιμασίες και εκπλήξεις θα υπάρξουν ακόμη πολλές.

Η επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο,δεν κρίνει οριστικά την προσωπική και επαγγελματική τους επιτυχία.

Η ζωή ανήκει «σ΄ εσάς, τα παιδιά ». Κατακτήστε τη και κάντε τον κόσμο καλύτερο! Μπορείτε να χτίσετε, «εσείς», το δικό σας μέλλον και το μέλλον της χώρας μας !

Πάντα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία και εναλλακτική επιλογή.

– Αφιερωμένο στους δοκιμαζόμενους ΝΕΟΥΣ μαθητές μας…
– «…Βρες χρόνο για διάβασμα-Αυτό είναι το θεμέλιο της γνώσης.
– Βρες χρόνο να γελάς – Αυτό είναι η μουσική της ψυχής.
– «Βρες χρόνο-Γιάννης Ρίτσος»

Dr. ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Επίκουρος Καθηγητής, ΣΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή