Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγχαρητήρια Θάνου Σκάρλου στο Γ.Σ Σοφάδων

Με αφορμή τον προβιβασμό του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του σε εθνικές κατηγορίες, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων για την επιτυχία της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα δεν αποτελεί μόνο μια μεγάλη κατάκτηση αλλά και την επιβράβευση της υπομονής και επιμονής με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ως αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης και λειτουργίας του Σωματείου σε όλα τα επίπεδα.
Εύχομαι από καρδιάς ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων να συνεχίσει να προάγει και να διδάσκει το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι.
Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στους διοικούντες και σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή που κάνει όλους τους δημότες υπερήφανους.
Η μετέπειτα πορεία ευχόμαστε να μας επιφυλάσσει περισσότερες χαρές και επιτυχίες τόσο για το καλό της ομάδας, όσο και της πόλης μας.. Ο Δήμος Σοφάδων θα βρίσκεται δίπλα στο Σύλλογο και θα υποστηρίζει τις προσπάθειες του»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή