Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγχαρητήρια της Διευθυντρίας Δ.Ε. Τρικάλων στο 1ο ΕΠΑΛ

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων για τη διάκρισή του στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone με το έργο «Παρακολούθηση επιβαρυντικών παραγόντων για την ανάπτυξη ιικού φορτίου στις σχολικές αίθουσες».

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 85 ομάδες και η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ κατέλαβε την 3η θέση.  Η ομάδα των μαθητών του εργαστηρίου Καινοτομίας και Ρομποτικής αποτελούνταν από τους μαθητές Ιωάννη Γκιουλέκα, Αλέξανδρο Μητρονάτσιο, Νικόλαο Νικολάου και Γεώργιο Πέτρου υπό την καθοδήγηση των καθηγητών κ. Ευάγγελου Μαντζάνα και κ. Γεωργίου Γίδα.

Η ομάδα δημιούργησε μία καινοτόμο συσκευή που ανιχνεύει το ιικό φορτίο των σχολικών αιθουσών, συλλέγει τα δεδομένα και όταν το ιικο φορτίο είναι υψηλό τότε ενεργοποιείται το σύστημα καθαρισμού του αέρα. Οι καθηγητές κ. Ευάγγελος Μαντζάνας και κ. Γεώργιος Γίδας υπηρετώντας τη διερευνητική μάθηση καθοδήγησαν τους μαθητές  και υλοποίησαν μια καινοτόμο εφαρμογή δείχνοντας κατά αυτόν τον τρόπο έμπρακτα την περιβαλλοντική και κοινωνική τους ευαισθησία συμβάλλοντας με τη δική τους συμμετοχή στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων.

Συγχαρητήρια στον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων κ. Ντόγκα Νικόλαο για την υποστήριξη και τη συμβολή του στη δημιουργία ενός χρήσιμου και καινοτόμου σχολείου, στους υπεύθυνους καθηγητές, κ.κ. Ευάγγελου Μαντζάνα και  Γεωργίου Γίδα και στους μαθητές Ιωάννη Γκιουλέκα, Αλέξανδρο Μητρονάτσιο, Νικόλαο Νικολάου και Γεώργιο Πέτρου για τη σημαντική επιτυχία τους.

Το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων δίνει δυναμικά το παρόν  σε διαγωνισμούς πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις που μας τιμούν όλους και ιδιαίτερα την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ελένη-Μαρίνα Ξυνοπούλου
Διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή