Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του δήμου μας αλλά και όλης της Ελλάδας που διαγωνίστηκαν στις πανελλαδικές, και χθες με την ανακοίνωση των βάσεων , πέτυχαν την επίτευξη του πρώτου μεγάλου στόχου τους : την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση .

Είμαστε περήφανοι για όσα έχετε καταφέρει και σίγουροι ότι για όσα στοχεύετε και αγωνίζεστε, θα πετύχετε. Ανοίγεται ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας που εύχομαι ολόψυχα  να το ζήσετε  και να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα και νέο εκπαιδευτικό κύκλο σπουδών.

Συγχαρητήρια ,επίσης, και στους γονείς και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την στήριξη σε όλα τα παιδιά , αρωγοί σε όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης διαδρομής τους.

Στους μαθητές και μαθήτριες , που προσπάθησαν αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα , αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και να θυμούνται η ζωή είναι γεμάτη επιλογές και ευκαιρίες , να μην απογοητεύονται και να έχουν στο μυαλό τους  ότι για τα πάντα χρειάζεται αγώνας , πίστη και επιμονή.

Εύχομαι  ολόψυχα  σε όλους σας καλή επιτυχία στο νέο σας αυτό ταξίδι γνώσεων και εμπειριών!

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή